Home » Kazen

Hollandse en buitenlandse kazen

Als Hollandse kaas voeren wij het merk Weydeland. Weydeland kaas is een Noord-Hollandse premium kwaliteitskaas. Wat deze kaas zo bijzonder maakt is haar onovertroffen smedigheid en haar uitzonderlijk fijne smaak. Het ingrediënt hiervoor is de verse melk van onze Hollandse koeien die de basis vormt voor de zachte en romige smaak van Weydeland. Op ambachtelijke wijze en volgens traditioneel recept wordt Weydeland gemaakt door Kaasmakerij CONO gelegen in de Midden-Beemster (Noord-Holland). Om u het beste van de natuur te geven wordt Weydeland op een duurzame wijze, in een natuurlijk en eerlijk proces bereid en gerijpt. Daarbij is de keten van koe tot kaas gewaarborgd.

Maar ook Nederlandse geiten- en schapenkaas is bij de specialiteitenzaak in de Nieuwstraat te vinden.Net zoals vele kruiden kazen. Denk hierbij aan brandnetel, mosterd, pesto etc.

 

Met de buitenlandse kazen reis je weer ‘sur place’ over de grens: België, Frankrijk, Spanje, Italië en Engeland. Het aanbod is overweldigend. Natuurlijk vind je de populaire Roombrie, Roquefort, Chaumes, maar ook hele speciale seizoenskazen zoals Vacherin Mont D'or en nog heel veel meer van die voortreffelijke zuivelproducten. Tevens hebben wij ook dadelbrood en vijgenbrood voor bij de kazen.